Keguguran 6w..baby tiada degupan jantung

Assalamualaikum momy2 semua..hari 27/8/2021..awal pagi saya keguguran..😊..bukan rezeki untum kali ink..boleh bagi tips tak untuk berpantang untuk yang keguguran..tq semua..#bantusharing

2 Balas

hi, keguguran 6w tu memang langsung tak detect ada heartbeat ya? ada keluar darah ke? selalu doc cakap 8w baru detect heratbeat kan?

Pantang sama mcm lahirkan anak mummy! makan kene jaga, urut, pakai stokin. and sorry for your loss mummy