Keguguran berulang kali

Sy dh 4 kali gugur, 1st 5w+, 2nd pun 5w+, 3rd 18w..meninggal dunia dlm perut.. n the latest nie 6w+.. ada x sesiapa tau apa punca menyebabkan keguguran berulang kali.. I'm really down..

2 Balas

Try pergi klinik swasta mcm klinik Siti dorg akan suggest untuk buat blood test. Dari situ boleh tau reason keguguran berulang. Sama ada faktor luar ataupun ada antibodi badan ibu sendiri yang serang janin. Try la consult dengan pakar. Dorg akan suggest rawatan yg betul & tepat.

Mesti doktor pernah bagi ubat kuat rahim kan, Mungkin belum rezeki puan Kalau puan islam Bykkn istigfar, selawat, Minta ampun dkt ibu byk2