genap 12 minggu,xdpt kesan heartbeat,hrini gnap 14 week,dgn izin allah s.w.t keluar ia dgn sndri..

13 Balas

Sy pn gugur 12w..ms 6w++ heard beat dh ada..repeat lg 2 minggu iaitu ms 8w,heard beat dh xde..prtumbuhan bby mkin kecil..tgu lg 2w still no progress but still no bleeding..tried to find 2nd opinion..the doc said still no progress..she suggest me to clean..i solat istikarah then proceed for D&C on my 12week...8 years i tunggu baby ni...

allahu. takziah. semoga awak tabah. banyakkan rehat, prepare badan untuk nx pregnancy ok. in sha Allah, ade rezeki lagi nnti. saya tunggu 5 tahun. gugur jugak. tapi ia buat saya sangat positif dan kuat. aku boleh mngandong!! alhamdulillah, dapat mngandung lagi lepas 4 bulan. sekarang 20w. doakan saye dipermudahkan. untuk awak jugak.

3y ago

ye awak..sy kne positif..terima kasih ye

Bersabar la sis...sy pernah kehilangan bby dlm kandungan usia 7 bulan thun lps... sy redha.. sbb sy percaya Allah akn datangkan rezeki yg lg baik suatu hari nnt...skrg sy preg lg sis... kuatkan semangat sis...sy doakan sis akn ad rezeki utk msa akn dtg... amin...

3y ago

Ohhh ya allah .oke oke terima. Kasih.jaga diri yer awak👌🏼

sabar ye sis.. Saya pon baru gugur, 5w. sedihh nangis je. takpee belom diberi keizinan untuk jaga the little one. semoga kita ada rezeki baby lain kali ye

ye ke....ms 12minggu x dpt kesan tu doktor kata apa....Sy ni dh 10week doktor x nmpk fetal heart terus kata sy keguguran....😢

strong woman ever! in syaa Allah yg terbaik akan dtg kemudian! keep strong kak! Allah tgh uji untuk bg yg lagi terbaik. love u!

Sabar.. sentiasa fikir positive dan bersangka baik dgn tuhan.. InsyaAllah rezeki akan dtg lpas ni

salam takziah.semoga sis n family kuat..fikir yg baik2 n doa..innshaAllah ada rezeki sis lps ni

Sabar sis. InsyaAllah lepas ni ada rezeki lgi

Semoga Allah permudahkan segala urusan sis