genap 12 minggu,xdpt kesan heartbeat,hrini gnap 14 week,dgn izin allah s.w.t keluar ia dgn sndri..

13 Balas

Sy pn gugur 12w..ms 6w++ heard beat dh ada..repeat lg 2 minggu iaitu ms 8w,heard beat dh xde..prtumbuhan bby mkin kecil..tgu lg 2w still no progress but still no bleeding..tried to find 2nd opinion..the doc said still no progress..she suggest me to clean..i solat istikarah then proceed for D&C on my 12week...8 years i tunggu baby ni...