genap 12 minggu,xdpt kesan heartbeat,hrini gnap 14 week,dgn izin allah s.w.t keluar ia dgn sndri..

13 Balas

allahu. takziah. semoga awak tabah. banyakkan rehat, prepare badan untuk nx pregnancy ok. in sha Allah, ade rezeki lagi nnti. saya tunggu 5 tahun. gugur jugak. tapi ia buat saya sangat positif dan kuat. aku boleh mngandong!! alhamdulillah, dapat mngandung lagi lepas 4 bulan. sekarang 20w. doakan saye dipermudahkan. untuk awak jugak.

3y ago

ye awak..sy kne positif..terima kasih ye