prut

6bln pregnant perut kecik ...org 6 bln besar..ni bln 1 nanti, 7bln kecik je..sy rasa..?

2 Balas

Asalkn baby ok wlupn perut kecik. Perut kecik la senang. Baju xyh tukar. Sy yg perut bsr ni sume benda dh xmuat. Baju, kain, seluar, underwear bra sume kena beli baru. Tido mlm lg la struggle. Nk tkr posisi punya la ambik masa. Bila jln atau berdiri lama mesti urat2 pingggang sakit tegang. Sy bkn mengeluh. Just nk bgtau awk realiti berperut bsr. Lps beranak nnt xtau la dpt ke x kecikkn perut ni.

Haih sis. Bdan org xsama saiz dgn kita. Ank pun xsama kilo. Knapa nk sdih. Asal baby sihat kita sihat. Enjoy ja. 😊💕 sy mgndung prut 7 bru org perasan kata mgndung. Sbb sy jnis kcik. Pakai plak bju bsar2. Sbb segan klau org perhati perut 😅.