vitamin

6/8 haritu dr bagi zincofer kat saya sbb hb low. saya makan dua kali je lepas tu tak makan dah sbb loya dan muntah teruk.. smpai sekarang. sya just amalkan jambu batu je. rasa rasa ada effect tak kat baby risau ni

2 Balas

Kalau sis tak sesuai dgn zincofer. Tukar la vit yg lain. Byk lg vit utk ibu preggy. Mcm sy mmg xdpt telan obimin. Kalau telan mmg rsa pening2, lemah, mengantuk. Lpstu sy tukat vit lain. Ok sdh. Hb pn cantik

5y ago

oh yeke sis makan vitamin apa?

Klu hb low mmg effect kat baby.