Jawab Trivia & Menang untuk bulan ini!

✨6 Pemenang Akan Memenangi! Syarat wajib pertandingan:  Klik 'Sertai' untuk di kira sebagai 1 penyertaan.  Ikuti cara mudah ini: 1. Follow @theAsianparent_my dan @Grapebly di laman sosial Instagram & Facebook 2. Kongsikan jawapan anda untuk soalan trivia : Apakah bentuk yang betul untuk Botol Grapebly. 3. Kongsikan jawapan anda diruangan komen post Instagram kami. 4. Kemudian, klik untuk sertai Trivia & Menang ini di applikasi: theAsianparent 5. Akhir sekali, kongsikan screenshot comment IG anda dan update di post rasmi di applikasi theAsianparent https://community.theasianparent.com/contest/jawab-trivia-menang/1948?lng=en

147 Balas

jawapan : bentuk segi tiga ia memudahkan ibu bapaa bayi mudah mencengkam botol dgn baik memudahkan ibu bapa mencuci atau mensterul kerana permukaan botol yg luas botol jugak perium qualiti (ppsu) dari german dan BPA FREE , tahan suhu & paling penting tahan lasak😍