Jawab Trivia & Menang untuk bulan ini!

✨6 Pemenang Akan Memenangi! Syarat wajib pertandingan:  Klik 'Sertai' untuk di kira sebagai 1 penyertaan.  Ikuti cara mudah ini: 1. Follow @theAsianparent_my dan @Grapebly di laman sosial Instagram & Facebook 2. Kongsikan jawapan anda untuk soalan trivia : Apakah bentuk yang betul untuk Botol Grapebly. 3. Kongsikan jawapan anda diruangan komen post Instagram kami. 4. Kemudian, klik untuk sertai Trivia & Menang ini di applikasi: theAsianparent 5. Akhir sekali, kongsikan screenshot comment IG anda dan update di post rasmi di applikasi theAsianparent https://community.theasianparent.com/contest/jawab-trivia-menang/1948?lng=en

147 Balas

Bentuk yang betul untuk botol Grapebly ialah segi tiga .. semoga ada rezeki untuk anak saya .. dengan ada nya app @theAsianparent_my banyak membantu saya dari saya mengandung hingga anak saya membesar . Love this app ❤

Jawapan : Bentuk yang betul untuk Botol Grapebly ialah Segi Tiga 💖 Done follow both ✅ @grapebly & @theAsianparent Semoga ada rezeki buat penghuni rahim ibu untuk menggunakan botol Grapebly😊 Thank you 🫰🏻

Bentuk yang betul pada botol GRAPEBLY ialah SEGI TIGA ❤️ Done follow kedua dua account 🌹 Semoga terselit rezeki bayi saya yang bakal lahir pada OGOS 2023 nanti ❤️❤️❤️ i love @theasianparent_my

Jawapanya adalah berbentuk Segi tiga🔺 done follow @theAsianparent_my dan @graprebly di Instagram serta Facebook! Semoga ada rezeki utk adik baby bakal keluar taklama lagi dan abgnya❤️

1.bentuk segi tiga adalah untuk kemudahan bagi bayi untuk lebih senang memegang botol.kelebihan lain mungkin akan membuatkan susu tepung lebih senang diaduk dalam botol yg mempunyai byk sisi

Bentuk yang betul untuk botol Grapebly adalah Segi Tiga . Done all the steps. IG: @mrs.efiasyraf Semoga ada rezeki menang untuk bayi saya yang akan datang, EDD 12/10/2023 insyallah 💕

✅done follow @theasianparent_my ✅done follow @Grapebly bentuk yang betul untuk botol GRAPEBLY adalah segitiga 🔼 semoga ade rezeki anak2 saya..❤️❤️ ig: mummy_raudhah

Bentuk yang betul untuk botol Grapebly adalah Segi Tiga 🔺 Facebook : Syarizatul Azlin Semoga ada rezeki anak pertama yang bakal lahir nanti. aminnnn 🤲🏻

Bentuk yang betul untuk botol Grapebly adalah SEGITIGA DONE FOLLOW @theAsianparent_my @Grapebly Semoga ada rezeki baby saya Aryana Rose🌹

Bentuk yang betul untuk botol Grapebly ialah Segi Tiga 🔺 semoga ada rezeki untuk baby saya bulan August nanti. Ig profile : Nurulararara