Lepas seminggu bleeding, upt masih +ve... masih ada peluang ke?

5/6 sy mula bleeding 6/6 sy jmpa ke hosp.. doc ckp kantung cantik, dinding rahim tebal, dan tiada bukaan jln... kiraan haid da 7w+ tp bila scan doc kata bru 5w+ (sb sy xregular period).. doc ckp 50-50.. doc bg tarikh 20/6 utk scan di kk bhampiran nk tgk prgress.... Sy bleeding kua drh ketul²..last keluar yg ketul² 11/6.. Harini 12/6 drh da stop... Sy sje buat upt balik....masih positif.... Masih ada peluang baby blh servive ker.. Ada tak ibu² yg bleeding tp baby masih kuat

Lepas seminggu bleeding, upt masih +ve... masih ada peluang ke?
16 Balas

pergi 2nd&3rd option klinik luar. jgn tunggu next appointment. lambat lagi. atleast awak boleh dgr advise dr doctor yg lain

1y ago

sy da keguguran 9 jun... 😔