Rahim kosong

Buka implant 16/12,last period 7/12.doc kk ckp 6 mggu 2 hari tp doc pakar specialist swasta ckp belom 6 mggu & masih awl sbb tarikh Kira kehamilan 2 mggu lps remove implant,doc kk paksa admit sbb die ckp Hamil luar rahim...tp doc kk & specialist bgtau rahim menebal tp masih xde kantung...stress sy 😔

1 Balas

kalau admit tu maksudnya kna ke hospital govt la kan? tengok la pulak 3rd opinion drpd doc hosp govt. Kat KK, mesin ultra sound tak secanggih swasta. So, tu yg diarahkan ke hospital utk cek details. kawal stress ye puan, awak dh dpt 2 opinions, so awaklah yg putuskan mana terbaik utk awk ok.