Lepas seminggu bleeding, upt masih +ve... masih ada peluang ke?

5/6 sy mula bleeding 6/6 sy jmpa ke hosp.. doc ckp kantung cantik, dinding rahim tebal, dan tiada bukaan jln... kiraan haid da 7w+ tp bila scan doc kata bru 5w+ (sb sy xregular period).. doc ckp 50-50.. doc bg tarikh 20/6 utk scan di kk bhampiran nk tgk prgress.... Sy bleeding kua drh ketul²..last keluar yg ketul² 11/6.. Harini 12/6 drh da stop... Sy sje buat upt balik....masih positif.... Masih ada peluang baby blh servive ker.. Ada tak ibu² yg bleeding tp baby masih kuat

Lepas seminggu bleeding, upt masih +ve... masih ada peluang ke?
16 Balas

klu gugur, upt still positive utk tempoh smggu-2 mggu... nak tw ok ke x ok, kne peg scan kt klinik..

1y ago

ye btol..

dalam masa dua minggu lepas gugur memang akan naik +ve sebab saya pun kena macam tu juga tapi doc kata dah tak ada

Lepas miscarriage hormone masa pregnant akan kekal for few weeks. Awak dah keluar ketul besar tu baik awak gi jumpa KK

1y ago

Innalillah. Takziah sis. Semoga dugaan ini Allah gantikan dengan ganjaran yang lebih baik

mcm sy bln 3 hritu 5w bleeding 2 hri lptu sy test upt dh 1 line.. g klinik doc sahkn sy gugur n scan dlm dh clear

1y ago

salam takziah sis...semoga ada rezeki sis dan family.... sy pn smlm doc sahkan sy da gugur sb 9jun da kua kantung

Upt makin terang or makin pudar? Kalau makin pudar kemungkinan dah gugur tu

1y ago

sy rasa makin pudar😞

kene pergi scan kt klinik