KENCING KOTOR

Hi mommies, sape ada masalah kencing kotor masa preggy, sy 23w n dah 3x on antibiotik sbb kencing kotor, ada effect apa2 tak pada baby? sape ada pengalaman?

2 Balas

Hi mommy. Selagi ubat tu disarankan oleh doktor yang bertauliah. Dengan izin Tuhan tidak ada apa-apa side effect. Masa pregnant pun saya pernah kena UTI #TAPactiveusers #TAPsupermoms

saya 2 kali msk wad hrtu dsbbkn kncg ktr.. 3hari kna thn wad stiap kali msk.. air msak kna mnm sckupnya bnyk pn tkpa... air barli rbusan sndiri pn elok untk kncg ktr...