kencing kotor

Ada siapa pernah baby kena kencing kotor?

1 Balas

Pernah . Lepas tu kena suap antibiotic kat baby seminggu . And dorang ambil next air kencing pakai tube , proses macam kita nak bersalin tu kan ada dorang keluarkan air kencing guna tube

5y ago

anak saya pon skrg tgh kencing kotor.. dah test kencing kt lab.. bi tgh bg mkn antibiotics, lps 1 weeks die nk amik kencing die lg.. nk tgk kuman tu ada lg x.. tp masalah nya skrg anak saya bile tdo mlm x kencing.. tu membuat saya risau.. dok ckp saya pon kena jga pemakan byk kn minum air.. sbb anak saya full BF..