buku pink boleh buat bila

4minggu dah boleh buat buku pink ke

10 Balas

Before PKP , week 9 dh boleh. After PKP, KK nak kurangkan orang jadi dia sarankan minggu ke 12 baru buat buku pink. Masa Kat KKKL duluu kita call and set appointment before tu nurse akan tanya kita dulu dh brp weeks.

kol kk berhampiran puan, klu x tau boleh google search.. sbb stgah tmpat boleh dtg jek, stgah tmpat kena set appmnt.. kebiasaannya depa akan bagi appoinnt bila baby dh 8-11mggu.. cubalah.. ;)

boleh . lagi awal lagi bagus 😊 nurse tk bising . 8 minggu pun dh dikira lmbt tauk

Klu kat tpt sy, dh nmpk heartbeat baby bru blh buat buku pink😭

Sebelum 12 minggu kena buat. Plg elok 8 weeks da buat dahh.

Awal lagi tu.. Salu nk buat 7 weeks mcm tu..

saya 4 minggu dh bole buka buku pink

Sy hrtuh bt 5 minggu dh .

Sy buat 7 weeks

Blh