??

40 hari tak dtang bulan cek² smua negetif.pergi jumpa doktor...negetif juga..ya allah...kekadang sye terasa juga suami tnya bila nak ada anak...tapi sye dah coba..sye amalkn mkn folic acid...tapi doktor ada bgi ubat untuk period...satu lagi sye ada keputihan...ya allah...nngis dalam krta lha jwapannya...sbb sblm khwin sye tak pernah mis datang n keputihan pun tak pernah ada...sye tak tahu nak cakap apa dah hanya mmpu redho ja...tapi sedih lha..

20 Balas

saya tahun ni tahun ke 7, alhamdulillah awal tahun dpt tau mengandung, sebelum2 ni kami x pernah jdkan isu..kami sama2 pegi checkup kesuburan, memandangkan saya mmg ada penyakit suami pun mcm redha je..hujung tahun lps saya cuba mkn royal v, rezeki saya januari Allah beri rezeki..skrg tgh menunggu hari je nak bersalin.. suami selalu ckp, hidup kena gembira, klu semua benda nak stress boleh suram hidup kita..