Nak Tanya..

Masa sye test dirumah positif 4-5 Kali cek semua positif..sye cek Masa urine pertama bangun pagi..tapi samar.. tapi bila pergi klinik cek negatif..bukan urine pertama bangun pagi sbb sye lewat period 5 Hari.. jadi pergi klinik..mungkin sbb sye menyusu badan lagi.. sye Ade minum ubat perancang tetapi Ade mcm tanda Dan terasa nk cek.. perlu ke sye sambung minum ubat perancang atau tunggu?#seriusnanya #bantusharing

Nak Tanya..
1 Balas

boleh tggu brpa hari lagi & cek balik upt.. ada certain ibu mkn ubat prncang pun still lekat juga.. trutama klu makan x ikut jadual..

3y ago

sye siap set alarm huu utk minum.. sbb sye masih menyusu ..baby baru 6 bulan