??

40 hari tak dtang bulan cek² smua negetif.pergi jumpa doktor...negetif juga..ya allah...kekadang sye terasa juga suami tnya bila nak ada anak...tapi sye dah coba..sye amalkn mkn folic acid...tapi doktor ada bgi ubat untuk period...satu lagi sye ada keputihan...ya allah...nngis dalam krta lha jwapannya...sbb sblm khwin sye tak pernah mis datang n keputihan pun tak pernah ada...sye tak tahu nak cakap apa dah hanya mmpu redho ja...tapi sedih lha..

20 Balas

klu sebelum kawen kita xda keputihan dan period teratur jer tetibe lepas kawen ada keputihan dan oeriod xteratur mmg ada kaitan dgn suami. Ajak lh suami check ke doctor. kdg2 lelaki ni ego. org sllu slhkn prempuan punca tiada zuriat. pdhl tiada. semoga puan dan suami dikurniakn zuriat.

sabar puan.. saya suggest apa kata berurut... buat sengkak untuk naik kan rahim... sebab masa saya berurut .. tukang urut kata macam potensi susah nak hamil.. tapi lepas tu alhamdulilah lekat.. usia kandungan baru 10 minggu.. alhamdulilah...

Sis cuba sediakan 1tabung amal waktu subuh dkt rumh..stiap subuh sedekahkn dlm tabung sis tu yg sis mampu(amalkn hari2)..smbil sis sedekah smbil sis doa hajat ap2 yg sis mau..in shaa allah mudah2hn semoga hajat trkabul...aamiin

sabar ye puan sy pun penah rasa keadaan tu hanya tuhan je rasa kecewa tu.insyaAllah janji Allah itu pasti sabar itu indah.sentiasa brusaha jgn putus asa..

Apa kata puan & suami pegi jumpa pakar O&G dedua check kesuburan dari situ nnti dokter boleh tlg & takde la puan stress sorg2 💪🏼

Sabar sis.. ramai org rasa bende yg sama.. semoga ada rezeki anak one day

jgn stress puan,sbab stress pun bole buat susah nk mengandung..

Sabar sis..InsyaAllah ada rezeki dpt baby juga tu nnti

sy dlu 3thn kawin bru peknen..sbar ya jgn putus asa

Sabar puan..in shaa Allah ada la tu rezeki nanti..