??

40 hari tak dtang bulan cek² smua negetif.pergi jumpa doktor...negetif juga..ya allah...kekadang sye terasa juga suami tnya bila nak ada anak...tapi sye dah coba..sye amalkn mkn folic acid...tapi doktor ada bgi ubat untuk period...satu lagi sye ada keputihan...ya allah...nngis dalam krta lha jwapannya...sbb sblm khwin sye tak pernah mis datang n keputihan pun tak pernah ada...sye tak tahu nak cakap apa dah hanya mmpu redho ja...tapi sedih lha..

20 Balas

Suami sis mane boleh ckp mcm tu, lg buat sis stress nnti sy ttc 4 thun suami sy xpernah ckp mcm tu, sy y sllu ckp ade lah tp die sllu bg smgt, sy dlu pernah 60hr xdtg period tp xmgndung pun.,2thun ttc sy trus ke kk & hospital buat rwtn kat sana, percaya pd rzki inn shaa alllh ade,kalau ad pcos mkn acid folic 4 bji shari tu sy dpt dr group pcos dorg mkn 2pg 2mlm cmtu, sy dlu doc suspek pcos doc suruh trunkn berat jugak, klo period xteratur mnum ssu efferty,