??

40 hari tak dtang bulan cek² smua negetif.pergi jumpa doktor...negetif juga..ya allah...kekadang sye terasa juga suami tnya bila nak ada anak...tapi sye dah coba..sye amalkn mkn folic acid...tapi doktor ada bgi ubat untuk period...satu lagi sye ada keputihan...ya allah...nngis dalam krta lha jwapannya...sbb sblm khwin sye tak pernah mis datang n keputihan pun tak pernah ada...sye tak tahu nak cakap apa dah hanya mmpu redho ja...tapi sedih lha..

20 Balas

sis lepas try cara ni 1.lepas setiap making love tu baring ke kiri 2.minum kelapa muda bakar 3.buat making love jam 4 am-7am waktu benih bagus keluar 4.minum la supplement mcm mamamom atau minyak kelapa dara dll. try la tu dlu kalau saya try yg 1 dan 3. kawan saya try yg no 2 sbb kawin 3tahun xdapat anak dia minum kelapa bakar tu slama 3bulan tiap hari.