??

40 hari tak dtang bulan cek² smua negetif.pergi jumpa doktor...negetif juga..ya allah...kekadang sye terasa juga suami tnya bila nak ada anak...tapi sye dah coba..sye amalkn mkn folic acid...tapi doktor ada bgi ubat untuk period...satu lagi sye ada keputihan...ya allah...nngis dalam krta lha jwapannya...sbb sblm khwin sye tak pernah mis datang n keputihan pun tak pernah ada...sye tak tahu nak cakap apa dah hanya mmpu redho ja...tapi sedih lha..

20 Balas

Maaf puan, saya nk ckp mengenai acid, acid folic bgs ambil sebagai persediaan utk hamil tp bkn untuk kesuburan. Sebelum kahwin period ok selepas kahwin ting tong tu sebab hormon dah berubah. kena stabilkan period dulu, mungkin tu sebab doktor bg ubt bg period. Apa2 pon jgn stress2 ye, tu pon boleh jadi salah satu sebab hormon berubah x period.