Spotting 4 weeks kandungan

4 weeks. Keluar darah sedikit bersama lendir. Normal tak? And perlu mandi hadas tak?

4 Balas

darah semasa hamil bukan haid..., sucikan darah tu, ambil wudhuk dan solat. Darah keluar semasa awal hamil ada 2 kemungkinan; samada proses penempelan atau ancaman keguguran. Better jumpa doc ye.

Kalau mengandung tak dikira darah haid kan... So rasenya klu bukan haid kenelah solat

Rujuk ustaz atau ustazah tu yang terbaik

Nak tau juga , boleh solat tak

3y ago

ya, tak perlu mandi hadas, bersihkan, wudhuk dan solat. buat mcm tu setiap kali nak solat