Opk negative atau positive

Boleh share tak macam ni negative atau positive sebab harini saya cd14..

Opk negative atau positive
2 Balas

sekali pandang macam -ve lagi, tapi dah hampir sangat nak +ve. dah boleh mula BD dah.

positif tu awak

5mo ago

kita ada nak share tips, saya sebelum ni ada masalah dalaman. dulu gugur 2 kali and kandungan bermasalah. saya ikhtiar kelapa bakar, folic acid appeton, dengan teh uncang buah zuriat. teh uncang buah zuriat and folic acid tu saya and husband dua dua makn and minum. awak boleh ikhtiar yg saya buat. manatahu rezeki awak🥰 yang penting jangan lupa berdoa okayy awak insyaallah ada rezeki awak saya doakan🤍