Nak Tanya Dan Tahu

3minggu lepas g scan swata doc kata nampak jantung baby.. Hari ni appointment kk document scan kata xnampak jantung pulak.. Doc kk refer hospital suh check.. Doc hospital kata kecik pulak.. Hati tengah gundah sangat.. 2lagi doc suh scan balik tengok.. Ada tak kes macam saya.. Hati suram ni

7 Balas

Semoga berfikiran baik baik aja yaa

5y ago

Doc kk check kata jantung xnampak.. Doc hospital scan kata kantung.. Check atas doc kata kecik... Hati gundah Betol