39 Week

39 week ada tak mummy²x yg belum besalin 39 week? tak thu bila baby nak klur ni..

427 Balas

saya due 8/7 pun masih takda tanda , doc bagi lebih due . tapi perut kerap mengeras sekarang kelengkang saya terasa sakit sangat sampai nak jalan pun terkedek kedek . rasanya bila lah baby saya nak keluar 😢

3y ago

saya sampai 40week pun masih macam tu sis...40week 1 day saya check pgi klinik...doc ckap kena bersalin hr tu jga ..takut bby dalam perut besar ...pasal dah 3.5 scan berat dy....ye la kena induce 18 jam tahan sakit akhir nya kluar jga seketul 3.2 brat nya...tp sis baby saya tu badan dy terlilit tali pusat dy tu la yg dy tak nak turun bawah panggul