39 Week

39 week ada tak mummy²x yg belum besalin 39 week? tak thu bila baby nak klur ni..

427 Balas

saya pun dh 39 week 6 day tapi x ada tanda2 nak bersalin lagi .... due date 6may ... tp doc Kk dh bg surat utk serah diri 5may 2022 8pagi if xbersalin jgk 4may2022 tuh . so 5may kne serah diri . doakan semoga saya dipermudahkan bersalin & x kan dipaksa bersalin dgn ubat ... risau pun ada . saya ada gdm tp diet control .

Saya dah 39 week 2 days.. belum ada apa² tanda... Sakit² pun belum lg.. lenguh² pun belum lagi.. haha mama dia duk risau, anak tenang je dalam perutt ni.. Kadang tu risau takot terlebih due & kena paksa beranak.. rasa mama dah aktif & buat senaman tapi belum keluar tanda.. ada tak tips nk cepatkan bersalin😅

Sayaaa ! Hihi. Dah 39w 1d... tanda2 xda lagi.. EDD 12/3 ni. Nebes, happy n cuak2 semua ada ni.. Haii laaa anakk seronok pulakk dok lelama dalam perut ni haaa.. Sy doakan kita semua yang sdg menunggu kelahiran dipermudahkan segala urusan, amin2 YRA 🤲🏻✨✨

1y ago

amen🙏😊untuk kita semua sis yg sdg mnuggu hari mlhirkn baby ...

sye pun masih menunggu kehadiran si kecil nii selese sngt dkt dlm perut due date sye sepatuntnye 20/06 nii but kene tarik smpai 26/06 and terus serah diri klau xde tanda lagi harap mommy ii yg lain dipermudahkn segala urusan bersalin begitu juga sye harap sngt baby bole kluar dngn selamat dan sehat ☺️

da 39week 1days perut asyik mengeras je n cirit-birit tp baby aktif gerak,pinggang hgga lutut sakit nak duduk mencangkung, sujud pun xboleh ape lg nk bgun berdiri terpaksa cari tmpt nk berpaut, .due date 15hb, risau blm da tanda² nk bersalin lg risau takut pulak overdue hrp sgt baby lahir keluar awl,.

Sy esOkk dah due date .. 40weeks ,, tapi takde tnde ape² lgi 😑

1y ago

sbar sis ....semoga dpermudahkn 🙏 sglanya prose's bersalin nnti.

saya dah 39w ..due 6/9 ni ..cuma dekat ari2 n bawah perut hilang datang rasa sakit. Tak sabar rasa nak jumpa baby ni ..semoga mummy semua di permudahkan urusan bersalin ..

2y ago

amin amin

sy 39weeks 5 hri dh sme lh x de tanda2 cuma skit kt bhgaian ari2 kadang nk tukar posisi tido sakit perut esk masuk wad dh due lusa, kene masuk awl sbb ada gdm ni ank kedua masa ank pertama ada tnda2 lendir cmpur dng drh jd terus gi hospital yg ank ke 2 x de tnda2 risau kekadang

Week 39 hari nie.. dari week 38 asyik ada mengeras dan mencucuk pastu hilang ..tak gitu konsisten .. mild. Kadang membuang..terpaksa serah diri sehari sebelum due sbb gdm on diet pada 25/8. Tgh observe jika ada tanda blh terus gi hosp. Tp tak konsisten keliru nak decide😆

sya 39 week 3day . due 15/6 blm ad tanda lg.. semoga Allah permudahkan urusan Kita semua 🤲 Amiinn

2y ago

39week 2day sy dh bersalin