39 Week 6 Day

Sya sdh 39 week 6 day smlm mimpi dah besalin n susu kn baby.. 😔😔😔 Bila lh baby nak klur ni.. Esok due dah.. Semoga baby sentiasa sihat..

5 Balas

sama sis Sya pun mmpi dah bslin juga.....skrng dah msuk 39 minggu 6 Dy tpi tak ada tanda" lgi....hrp bby sehat" risau juga sebab dut esok...

Semoga dipermudahkan segala urusan puan Dan bayi. Macam mana keadaan puan sekarang ya? diharap Dalam keadaan sihat sejahtera insyaAllah😊

3y ago

saya rsau xda tanda . ag 5hri dh due ..

saya dah 39w4day kemarin mimpi dah melahirkan tpi still xde tanda2 lagi

excited tu nak bersalin .hihi

Saya pun sama 😔😔