Ada tak kat sini mummy yg dah 39 week tapi tk beranak lagi???

3 Balas

I terbaca few people jugak yang dah 39 weeks tapi still takda tanda bersalin. You boleh try position sujud & jalan satu mall or minum teh raspberry untuk induce labour. Perhaps pintu tak buka lagi.

sy beranak 39week 1hari time 39week tu paginya ada brsama ngn suami tgh hari trs pecah air ketuban esoknya beranak..

Saya 39w5d tapi still dok beranak lagi, tanda2 pom xde nii .. Righsauuuu betuii rasanyaaaaa 😭😭 #firstmom