39 Week

39 week ada tak mummy²x yg belum besalin 39 week? tak thu bila baby nak klur ni..

427 Balas

Hi.. Sy pon 39 weeks 5 days hari ni, baby msh syok kat dlm.. Huhu.. Ada rasa mengeras2, tp x kerap sangat.. Pastu hilang rasa mengeras.. Dia tidoq kot.. Huhu.. Risau.. Kalau x klua arini, esok kena admit.. 😅

2y ago

Maaf ya.. Sy dah bersalin 23 jun lepas.. Anak dah nak masuk 6 bulan.. Jarang plak nak bukak group ni.. Sbb sibuk 😅