Hari ni saya 39minggu 3 hari. Ada tak yang macam saya masih belum melahirkan dan keluar apa2 tanda ?

39 week 3 days

9 Balas

sya 38mggu 6hri tnda2 lndir atu drh blum tpi prut krap skit mcm sggut ....prut slalu mgras ...klw dtg skit mcm sggut tu Allah skit botot dn pgang..bhgian bwa pun skit rasa mcm kena cucuk2...skit sngt ,bjln pun skit

2y ago

setahu saya, kalau rasa sakit macam senggugut tu tanda contraction. mungkin sis kena pegi hospital risau apa² jadi kat dalam.

Saya dulu baby overdue 4 hari, seronok sgt duk kt dlm kot 🤣 40 weeks 4 hari tu tgh mlm tido terjaga sbb rasa basah kt bawah, rupanya air ketuban dah pecah.. teros msok ward

2y ago

wahhh Alhamdulillah rezeki. semoga rezeki saya juga yang baik2 ye. Amin

sya pun 38minggu3hari due 28.11 ni takda tanda²lagi . baby seronok duduk dlm perut lg ni . cuma itulah sakit sangat celah kangkang + kontraksi palsu .

ye kita gengg. hehehe. anak 1st haritu 37w3d dh keluar. ni dah 39w3d tak keluar tanda lagii 💆💆 Moga keluar sebelum due laa 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

2y ago

Amin. mudah2an sama² dipermudahkan urusan kite semua ye

Sy da 40w4d tapi baby msih duk dlm perut skrg da overdue 4d doa kan sy semoga mlm ni dan esok sy dah bersalin rsau sgt da ni😭

2y ago

wahhhh tahniahhh sis

sama, due date 18/11, bby still syok main dlam perut 😂 aktif lagi.. aduii.. 24/11 serah dri, kalo masih belum ada tnda2..

2y ago

saya serah diri 23/11. semoga sama2 dipermudahkan urusan nanti. Amin

sy due 16.11 pon blom bersalin lagi.. skrg tngh kuarantin dkt rmh kena covid harap dipermudahkan urusan bersalin kita nanti

2y ago

semoga dipermudahkan urusan sis. dan semoga mommy and baby sihat. Amin

sis due date bila tu? skrg sis 39 week 3 day..

2y ago

patutnya 17/11 . last kena serah diri 23/11

sama macam saya

2y ago

19/11 dute date bersalin 23/11