39 week 3 days

Dah 39 minggu 3 hari, due 20/6 minggu depan je. Hrp2 bersalin sebelum overdue. Belum ada tanda apa2 lagi. Mungkin nak ikut jejak kakaknya lambat keluar hehe.. syok duduk dlm perut lg nampaknya. Doakan kami ye. Tak sabar dah nk tengok muka baby hehe.. #anakKetiga

2 Balas

Ye..tenang2 jer sis.. Akan sampai.masanya jugak.. Saya dulu.. Sempat pegi shopping lagi .. Esoknya ..pecah tuban 🤣

5y ago

Alhamdulillah sy dh selamat bersalin 17/6 hampir je dgn due 20/6 hehe..

Dh bsalin blm

5y ago

Alhamdulillah bby pun dh 3bln sis😉