Keputihan

Saya 39 week 3 days, sepatutnya hujung hujung trimester ketiga ni keputihan banyak kan? Tapi saya rasa vagina kering je takda keputihan. Kalau penat dan banyak berjalan keluar keputihan sikit je. Ada tak yang mcm saya? Masih takda tanda tanda bersalin. #firstmom

1 Balas

Tak ada keputihan bukan lagi bagus ke sis? Saya pun dah 39 weeks 5 days keputihan byk. Saya risau sgt kalau keputihan ni. Kalau keputihan campur darah tu takpe lah tau tanda bersalin tapi ni keputihan yg warna putih tu. Risau saya.

1y ago

kalau keputihan lendir jernih mcm putih telur tu takpe awak. tanda2 awal. kalau keputihan yg kuning hijau gatal tu yg bahaya