Saya pregnant anak first. Sekarang dah 39 weeks 3 days tp still tak de tanda apa2 lagi.

Apa perlu saya buat ye? #pleasehelp #firstmom #firstbaby

2 Balas

sama lah sis, due 5/5 juga ke?? saya pun masih menanti bila baby comel saya nak kluar ni hehehe.. puas dh buat semua senaman still sama juga. false contractiom dekat seminggu dh skrg ni cuma tunggu je bila waktu dia nak mai kluar, jgn time ibu nak beraya dia kluar sudah 😂😂

2y ago

tak sempat sis saya nak beraya pagi raya dh kena masuk hospital petang raya dh selamat melahirkan anak sulung saya heheh..

Senaman squat, banyakkan berjalan, kerap bersama suami. Tapi 1 je, selagi belum sampai masa baby kluar, buat la macam mana pun baby takkan keluar. Sis jangan stress, banyakkan berdoa, amalkan doa nabi yunus.

2y ago

InsyaAllah. baik terima kasih atas nasihat. semoga dipermudahkan urusan bersalin nanti. aminnn