Tngu Hari

37w 5d sda hri ni.. Im a little bit scare, afraid, excited and happy at the same time.. Huhu..tmbh lg ank pertama.. It is normal???

13 Balas

Anak ke 4 dh yunk.. Akk masih nebes.. Baby kali besar sikit lain yg sulung prem 7bln 1kilo jer berat dia no2 2.8 ..no 3 2.7.. skrg 37week dh 3.5 kilo... Hihihi mcm2 pikir...sbb cita bersalin ni xpernah sama.

5y ago

Doc hri tu ada ckp dgn sa ur baby maybe weight between 2.8kg - 3kg.. Tmbh nebes ni

Normal kalau nervous. I takut sebenarnya nak bersalin, at the same time nak sangat tengok rupa baby. No worries follow the flow, it will be okay🙈

5y ago

Okay sis.. Tq for ur advice ya.. N slmt berpantang sis..

Normal... Even sya pun nervous 35 weeks 4th pregnancy.. Tenang saja selalu.. Semoga semuanya dipermudahkan

Jgn kan anak 1st nervous. Sy anak ketiga bakal lahir pun nervous juga 😂 Sy 36weeks 6 day.

5y ago

😂😂😂😂

Saya 37w 4d. Sama la...mixed feeling. Tp lebih pada tak sabar nk jumpa baby 😍

5y ago

Saya pun baby 1st juga. 7 tahun tunggu 🤗

Mmg lah normal sis. Mna ada org yg tk takut kalau pasal bersalin. Heheh

5y ago

Hihi kn nnt luar biasa pla 1st baby nda ada perasaan bgtu lol.. Tq2

Sama. 37w 2d. Anak first jugak tgah nervous tp excited nak jumpa baby 😆

5y ago

Yeah thts feeling aduhai 😊

Same like me. Just waiting baby for birth. Im 37 mggu 3 days

Sama la, normal smua ibu rasa mcmtu 😁😁

Yup relex everything gonna be ok