Sembelit 34weeks

34w sekarang n sembelit yg sgtlah teruk. Mengigil tiap kali membuang 😢 tips utk kurangkan sembelit ? Atau mmg yg dlm tm3 akan sembelit teruk ? Takut nk membuang kadang .

5 Balas

banyakkan minum air kosong and mkn buah expecially pisang mommy. InsyaAllah xde sembelit..

try mkn buah prune awak. byk kn mnum airmasak. Sy pernah kene Mmg sakit. Sabar ya

haahh mmg sembelit teruk tapi sis boleh bnykkan mkan buah2 & minum air bnyk2

saya makan buah naga alhamdulillah tkde sembelit

makan oren minum sunquick tanpa gula