sembelit teruk

hye ade x ibu2 yg anak nye sembelit teruk... tiap kali nak membuang mesty koyak n bedarah bontotnye... kalau ade blh la share susu ape yg sesuai untuk mengatasi masalah mcm sy....

1 Balas

Siannya baby.. Mcm sy, mula2 sy guna dutchbaby.. Xserasi ngn ank sy sb sembelit.. Lpstu tukar susu lactogen. Alhamdulillah najis dia cantik kuning.. Tu utk ank sy la, dia serasi dgn lactogen.. Sis guna susu apa sebelum ni?

5y ago

dh try smue...buah pon dh try same jgk