minta kata2 semangat

33 week kene serah diri sbb bp tinggi anak pulak prem berat 1.4kg je... Planning dr if bp tinggi mybe terpaksa czer 34 weeks kalau bp cntik kene stay hspital sehingga 36week..hampir sebulan kene berkoban tdo hspital... Agak2 berat anak saya boleh naik ke..

7 Balas

InshaaAllah dapat naik tu.. nurse dktor pasti akan sntiasa pantau sis dgn baby.. jaga saja pemakanan ya dn ksihatan.. jgn minum air selusuh nnti baby cpt keluar.. set kan btul2 target, sis boleh 💪💪💪 bnyk kan sabar,tenangkan fikiran dan banyak2 doa.. semoga sis,baby n suami dpt sama2 brjuang smpai baby 36w atau lebih..aamiin

5y ago

Aminn² 💪😊

InsyaAllah mummy kene kuat, bykkan bagi susu ibu kalau ade n selalu usap bby jika diberi kesempatan.. ank 1st sy prem 30w,1.3kg.. nicu 70days,once brt dah ok & xde mslh ape2 blh discaj.. Amin semoga dioermudahkan utk awk n bby

5y ago

Aminn... Harap2 semuanya diprmudhkn.. Thanks 😊

In shaa Allah boleh. Jangan putus asa ya. Fikir yang positif sahaja, semoga segala urusan dipermudahkan. Ada je saya nampak kawan saya yang lahirkan anak premature, sekarang dah membesar sihat.

insya-Allah sis doa banyak2..brt bby pun nanti bertambah

5y ago

Ok harap2 sngt thanks mommy 💪😊

Insyaallah semoga sis dan Kandungan baik2 aje Aamiin❤

5y ago

Thanks sis.. Aminn😊

Brpa bacaan bp sis ya?

5y ago

Stakat nii bp saya bawah dri 150/100...ubat pon skrg mkn yg 200mg je

insyaAllah boleh