Berat badan naik mendadak 33 weeks

Doc check bdn naik 3kg dlm masa 2 minggu Dia suruh seminggu cek BP 3x katanya risau darah tinggi ..kalau naik lg kene mnum balik air gula kali ketiga Sape sama mcm saya??

2 Balas

iya puan kalau naik memang akan minum air gula kali ke-3 huhu saya cek masa 9hb naik 1.3 huhuu tulah hujung2 ni selera makan saya makin bertambah pulak 😅

2y ago

tulah hais hahahaha

Sy kena tp masa tu kndungan dh 37w-38w. Dktr cuma pantau BP & urine saja sbb klu nk minum air gula pun dh lmbt sgt (cukup bln nk bsalin).

2y ago

Oh tu la bg sy sbb saya kuat mkn dan baby membesar tu ja .. sbb dah cek minum air gula 2x tak sangkut pun Leceh rsenya anak ke enam ni byk sgt pantang larang