twin ke x??

33 week doktor di klinik scan tiba2 ade twin dlm perut ibu..awal2 scan xnmpk pulak twin..dh 33 week baru nmpk..excited hbes cik somi ngan family bila dpt tau..pergi hospital check lg skali tiba2 xd twin..ade 1 je..tu pun main cak kun cak..kjap dokto kate boy..lpas tu kate girl pulak...haha?..ibu layankan je la ank wey..twin ke x..jnji baby sihat..keluar dgn selamat..ibu ngan baba x sabar nk jumpe awak ni..now 35 week..?

6 Balas

Risau pulak saya..kemarin scan dapat tahu twin baru je 10minggu..mana tau scan akan datang sorang pulak..dah berharap twin ni😅

4y ago

Semoga ade rezeki sis.. Amiiin

Best nyaa baby twin 😍😍😍 mau juga baby twin tapi rasa ny xmampu membawa perut besar2, badan kita ni kecik jee.. 😅😅

5y ago

Mungkin la...hhehe🤗

Bestnyaaaa twin❤❤ jaga diri mummy n twin..smoga d permudahkan...doakan sya dpt twin juga ye. 😘

Asalkan baby & mommy sihat 😘

cOngrats and take caree

Congrats!!