32 Weeks

32 weeks dh siap packing.. Am i too early? ?

124 Balas

32 minggu 2 hari. Siap da packing

2y ago

setiap beg ziplock tu sis boh 1 pampers je ke

I’m 32 weeks as well, ady siap packing juga, siap dua beg, satu beg dalam kereta suami, satu lagi dalam kereta parents, atas arahan doc and nurses sbb kita tak tahu baby nak keluar bila. Plus, saya rasa okey je prepare awal, ada je beberapa orang yg deliver baby awal before 37w 😊

3y ago

Sama lah kita, standby. Sbb bekerja banyak berjalan ghisaaaaaau kita 😂

saya 32weeks n baru je tadi siap packing barang2.beli barang2 pn bulan lepas baru start beli.tu pn sbb nurse n mak sy dh bising2 barang 1 pn x siapkan.barang baby dh lengkap cuma stroller je xbeli lagi sbb musim pandemik ni xde nk bw baby gi mana2 selain check up nanti.barang sy dlm pantang baru ada bengkung je. pad n seluar dlm pakai bunag pn xbeli lg.nanti la tunggu rajin nk keluar.sbb panties tu kena tgk baru tau size.

sy dah pack skrg 32w.. dh complete.. sbb sy ada histry bsalin awal 34w,33w n 36w..jd skrg tgh mood stndby, dktr pn dh pesan awl2 jka ada rasa nk bsalin mcm sblm2 ni cpt2 dtg hsptl, already complete cucuk matang paru2 baby.. jd dh xrsau sgt..skrg pn sy dh mula skit cm sengugut cmtu, insha Allah dlm masa trdkt bby akn lahir..doakan sy ya..

2y ago

prnh cucuk ank 1st,sakit dia blh tahan jgkkk.

tak ada istilah too early mommy 😘 you do what you want to do!! saya jugak 32 weeks. disebabkan husband baru pulang ke tanah air lepas menunaikan haji, tu yg tak mula lagi pack. nak tggu husband yg tlg buat. saya dah letih bershoppee, skrg giliran dia unpack, basuh, jemur, lipat baju baby dan unpack serta pasang semua brg2 baby 🤭

dari 7 bulan dah siap basuh baju semua berperingkat. 32weeks ni dah packing. just a few barang yg belum beli kita masukkan kemudian nanti. mana yg ada ni standby terus je dalam kereta. mak abah dah banyak kali pesan suruh siapkan je beg hospital, dah siap packing ni baru diorang diam. 🤭 baby nak keluar kita x boleh nak jangka.

sy pn 32wks gak..bru je siap pack brg bby..brg sy xlagi sbb plan nk bsalin kt kg..sy dr strt checkup 29wks hr tuu nurse dh bising suruh ready kn brg2..sbb nurse ckp dh msuk trimester ke3..bole bsalin bila2 masa..

2y ago

kdg nurse leh bising tapi kita ja tahu bile kita free😂😂😂 nak curi mase tu kdg xde nak dicuri sbb bz plus letih

saya 32 weeks 5 day tak pack pun lagi.. padahal dah semangat nak pack, disbb kan rumah tgah renovation jadi tergendala.. takut barang2 baby kotor atau kuman pulak nnti...

baju2 pun belum basuh. Apatah lg nk packing. Haha dah 32weeks. hope baby x kuar awal2

2y ago

Sama

da siap gak 32w. at least utk 4 ari stay. da letak dlm kete da. buku pink mmg dalam kete. sng kalau g klnk..vaksin sume. baju baby letak packing2 mcm gambar2 mommy2 lain sbb skrg nurse yg kena cari. kalau da pack sng. siap sume baju suar pmpers bedung.