PCOS & Hamil

Edited: Salah tarikh period & upt test... 30/5 doc check sy ada pcos. 13/6 dijangka period. 18/6 sy buat upt test dan double line terang gila. Saya fobia sbb 9/2022 pernah gugur kandungan tak menjadi. Ada sesiapa pernah mcm saya? PCOS tapi hamil. Sy belum pergi klinik utk scan. Otak ni fikir kan pcos susah nak hamil.

PCOS & Hamil
18 Balas

Pcos mmg blh je pregnant sis… saya pcos both ovary skali try je pregnant tp prnah gugur la. Skrng pun skali try je pregnant juga dah 19w skrng. Xde istilah pcos takleh pregnant pun. Saya pregnant natural tanpa amik ubatan2 ke cucuk smua tu