Pcos & Cyst

Hi mommy semua. Ada sape pernah terkena pcos & cyst masa preg tak? Sy baru tau ada pcos & cyst masa check tadi. Satu lagi, kalau ikut apps (tarikh last period) , 4weeks + 5hari. Tadi pg klinik, doc baca ikut first day period dah 6 weeks. Check perut, ikut kantung mcm baru 3weeks. Yg mana satu betul ye? ?

1 Balas

Ikut tarikh period puan... Normally kalau ada cyst memang akan refer pakar sampai bersalin... Untuk pastikan baby besar dari cyst... Macam saya memang ada cyst dari sebelum pregnant sampai dah bersalin ni... In Shaa Allah... Semoga urusan puan dipermudahkan...

3y ago

jadi,kalau Ada cyst Dr Akan bagi ubat untuk kawal ke? saya risau juga sbb nmpk mcm Ada simptom2 cyst cuma takut nak g check🥺tapi kena kuatkan diri juga jumpa dr...doakan saya dapat zuriat🥺