PCOS & Hamil

Edited: Salah tarikh period & upt test... 30/5 doc check sy ada pcos. 13/6 dijangka period. 18/6 sy buat upt test dan double line terang gila. Saya fobia sbb 9/2022 pernah gugur kandungan tak menjadi. Ada sesiapa pernah mcm saya? PCOS tapi hamil. Sy belum pergi klinik utk scan. Otak ni fikir kan pcos susah nak hamil.

PCOS & Hamil
18 Balas

susah hamil bukan bermaksud mandul. so takde apa nak pelik disini. skrg ni makan folic acid, bykkan rehat, jgn buat/angkat benda berat. cukup 8-9w dari first day last period tu boleh scan di swasta. ada heartbeat & doc confirmed mmg kandungan dlm rahim. boleh ke kk utk amek date booking buat buku pink.