time makan ubat

3 ubat ni sepatutnya bila masa yang sesuai diambil. . sebab nurse suruh saya makan waktu pagi masa perut kosong. . lepas saya makan ubat saya tak boleh makan apa2. . kalau makan , mesti muntah. . sedangkan saya tak ada alahan apa?. . pening laa macam nii?

time makan ubat
90 Balas

Tukr ubt la t jumpa doc ckp xleh mkn ubt tu munth trus ubt tu memg kna mkn time perut kosong try mkn ubt ngn jus oren lau sy tln ubt minum air kosong memg ase nk munth p than lah jap lps mkn ubt ambik biskut kering mkn 1keping rsa ok kit pstu rht jap