Saya sekrng 29 minggu...saya ada urine Kotor Dan protein 2+ ada kah tip utk kurang protein dlm urine

29 minggu

6 Balas

bykkan minum air. sebelum cek urin, pastikan minum byk & ambil urin yg tgh2/jernih. sy pg2 sebelum cek urin wajib minum air 1L & ambil urin paling jernih. tak pernah sangkut lg setakat ni. lg 1 protein tinggi salah satu punca dia bila BP kita tinggi.

1y ago

awk kna minum byk air masak.

selain minum air kosong byk, boleh amalkn juga minum air barli. air barli tu elok utk bersihkan kencing kotor

haritu doc ada cadangkan minum air barli, cuci kencing kotor. dan bnyakkan minum air masak

sehari sblm check up bykkan minum air masak.

Minum air kosong secukupnya.

Drinks a lot of water