tahan wad

((28month 5hari))Kena tahan wad 24 jam ? pagi tadi lepas kencing da pakai seluar then rasa ade sesuatu keluar dri faraj , tengok2 darah. Sedangkan xde bersama suami pon atau anything yang bolehkan yerjadinya pendarahan. Cuma semalam ade sengal pinggang. Pagi ni pergi spital , doc check alhamdulillah baby bergerak aktif cuma doc tak tahu apa punca pendarahan. Jadi kena tahan wad 24hours untk tengok ade pendarahan lagi tak. Mummy2 semua doakan saya dan baby sihat waalfiat kuar wad esok ?

2 Balas

Semoga baby dan ibu sihat selalu ya. Dipermudahkan urusan. Jaga diri awk.

4y ago

InsyaAllah . Terima kasih awak🥰

Semoga semuanya baik2 saja buat ibu & anak ..🤲🏻

4y ago

Sama2 😉