kuor daroh n lendir

Sape ade pengalaman keluar darah n lendir 39week then g spital, kena tahan wad atau balik dulu?

4 Balas

sy ade pengalaman mse 37w...kuar lendir n darah....pstu sakit mkin kerap bru sy g..bila g dh buka 6cm..trus Msuk LR...alhamdulillah...sejam kemudian lahir la baby girl pd 30/12/2020

3y ago

lme ye sis... tp xpe la smua dh selamat... alhamdulillah

begitulah pengalaman saya mengandung anak ke4 keluar lender sampur dara.perut pun tidak sakit tapi bila pi hespital dekat beranak

Depands kalau jalan dah buka dieorang tahan.. kalau jln xbuka balik dulu

dh pegi hspital ke