pkp? Suami takleh masuk?

27-1 ni my due. Ada sesape sama tak?. Nak tanya suami tak boleh teman isteri dalam labour room ke. Sebab pkp alasan nye kan? Kenapa takleh teman. Padahal nanti kene jumpa jugak baby kena diazankan jugak kan? Kenapa?

30 Balas

Mmg x blh..sy bersalin 7/9/2020..lps bersalin, suami sy naik jap utk azankn ank dan ambik uri..bl sy masuk wad,suami pas brg kt guard je..esoknya suami naik utk ambik sy ngan baby utk bwk blk..masa melawat pn x blh masuk..