Teman Bersalin

Hi momies2x yg baru bersalin..nak tanya sekarang suami masih lagi tak boleh teman masuk labor room ke?? Sebelum ni waktu pkp kan suami tak boleh teman..tapi sekarang dah banyak kelonggaran yg diberi, sekolah dah buka, kedai makan dah buka, pasaraya dh buka, harapnya adalah kelonggaran utk suami teman isteri di labor room lepas ni..siapa ada pengalaman baru bersalin kongsi ya..

2 Balas

Ttap xbole jgk teman.. melain kn dh bersalin msuk kjp utk di azn kn jew.. so dh di perketat kn smula..

Sekarang dah diperketatkan semula sis