suami teman

saya nak tanya , masa pkp ni suami boleh ke teman masuk labour room ?

15 Balas

bergantung pd hospital..ada yg blh ada yg tak..sis bln 5 hari tu suami x blh teman pun..tp nasib baik blh azan kt bby

berdasarkan feedback kwn kwn saya, hkl je yg membenarkan suami teman.. hukm ampang sungai buluh tk boleh..

4y ago

kan kan.. saya dgr cerita kwn kwn da cuakk da.. duk mikir aku bln 11 ni nk beranak tkkn la laki aku tk dpt teman lg.. dlu ank first mmng dia tk boleh nk msuk sbb mse tu saya underage 15tahun (teenage problem) kalini da kawin da tu dgr org ckp hkl bg lega trus rasa

Setahu sy klu hospital kerajaan xboleh, mostly swsta benarkan suami teman isteri di LR.

stahu Saya tidak boleh,nak mlwat pun susah skrg nie..

Depend pada hosp , kl boleh . Ampang tak boleh

ikut sop. private akn minta buat swap test

tgok pda hospital jgk...ad yg boleh, ad yg xboleh..

hospital selayang suami bole masuk LR ke?

HKL dan serdang boleh. Normal delivery

3y ago

Serious Serdang Boleyh ?? Saya Bakal Bersalin 1/3 Nihh .. Nak Snggat Husband Teman ..

Hospital ampang pun tak boleh.